[Consald-l] CONSALD Final Agenda

With apologies for the lateness of the hour, here is the final agenda for tomorrow's meeting.

CONSALD - Business Meeting Agenda
Thursday, October 17, 2013
1:00-5:00 p.m. (new time)
University of Wisconsin-Madison Library
Room 126

1:00 10 min. Introductions & Welcome
1:10 5 min. Approval of minutes, financial report
1:15 10 min. CONSALD Web site update
1:25 5 min. CONSALD Nominations / Elections
1:30 30 min. Journals Subcommittee Report
2:00 15 min. CONSALD/Member Presentations (@ Madison, AAS Panel)
2:15 10 min. CONSALD Honors, Announcements

2:30-2:45 Break

2:45 5 min. CRL/SAMP update
2:50 10 min. DSAL/DDSA/SAUC Report
3:00 30 min. Global Dimensions of Scholarship Report - CONSALD feedback
3:30 30 min SARAI / South Asian information portal - linking to digital resources
4:00 10 min. Human Rights Web Archive - South Asia contributions
4:10 15 min. Collecting practices of South Asia area specialists / Policies for acquisitions trips (Thacker / Hausman)
4:25 10 min. South Asia paraprofessional network - interest?
4:35 25 min. Round Robin Reports / Other business
5:00 Adjourn

Free tags: 
Group content visibility: 
Private - accessible only to group members